Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Online adviesgesprek

Website & SEO advies voor fotografen

Wil je meer halen uit jouw fotografie website? Beter scoren in Google? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wij reviewen je website en geven je daarna gericht advies in een online gesprek. Ook kun je al jouw vragen stellen.

Krijg tips om jouw fotografie website effectiever in te zetten.

Herkenbaar?

Je kent het vast wel: je neemt je al tijden voor om eens echt goed voor je website te gaan zitten. Om je eens te verdiepen in SEO of bloggen. Maar ondertussen wordt je tijd opgeslokt door alle dagelijkse bezigheden.

Het liefst zou je snel in een uurtje gericht en actueel advies krijgen in plaats van alles zelf te moeten uitzoeken.

Herken je je in dit verhaal? Dan is ons adviesgesprek iets voor jou.

  • Je zou graag willen sparren over de inhoud en foto’s op je website.
  • Je twijfelt of jouw website goed in elkaar zit.
  • Je wilt praktische tips om jouw SEO te verbeteren.

Advies voor een strategische website

In een wereld vol fotografen is het belangrijk dat jouw website niet alleen aantrekkelijk is en jouw portfolio laat zien, maar ook duidelijk maakt waarom mensen nou bij joú moeten zijn.

Mandy’s fotografie websites staan inmiddels met meerdere pagina’s bovenaan Google. Maar nog belangrijker is dat de mensen die op haar website komen ook overgaan tot boeken.

We delen graag onze tips over hoe wij dit bereikt hebben en hoe je dit in jouw specifieke geval kan toepassen. En het mooie is: Het is niet eens zo ingewikkeld. Ja, het vereist werk, maar het is echt geen rocket science!

De kracht van een sterke website

Mandy: “Sinds een aantal jaar besteden Linsey en ik veel tijd aan mijn fotografie websites. Ik zie dat mensen mij steeds beter weten te vinden en vaak direct boeken. Ik ben veel minder tijd kwijt aan voorgesprekken, vragen beantwoorden en ik hoef mijn prijzen niet meer te verantwoorden.

Mijn website verkoopt mijn fotografie vanzelf. De tijd en de investering die ik hierin gestopt heb, verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

In plaats van een ‘moetje’ vind ik het nu leuk om tijd aan mijn websites te besteden. Want ik zie dat het het waard is.”

Websites: mandyaileen.com & mandybrander.nl

Website & SEO advies voor jouw situatie

Met SEO probeer je hoger in Google te komen om zo meer bezoekers te krijgen. Maar wordt Google steeds slimmer. Waar je vroeger kon scoren met 25x hetzelfde zoekwoord herhalen, vraagt ranken nu om meer finesse.

Aan de andere kant wordt SEO vaak als iets abstract en technisch gezien. We willen laten zien dat het veel logischer is dan de meesten denken! Ja, het vereist werk, maar vooral op basis van logisch nadenken vanuit de bezoeker.

Daarom gaan we voorbij een simpel checklijstje.

Een goede website is een samenspel van opbouw, gebruiksgemak, beeld, teksten en meer… Wij kijken naar het complete plaatje en naar jóúw situatie.

Hoe werkt het?

Wij reviewen van tevoren jouw website, en in een online gesprek lopen we door onze adviezen met jou. Daarna krijg je ze samengevat in je mailbox.

Ook kun je al jouw vragen stellen. Niet iedereen is thuis in de online wereld. En dat is helemaal niet erg. Elke vraag is welkom.

Wij bieden je een snelle stok achter de deur. Met een paar simpele verbeteringen is er vaak al veel winst te behalen!

Mandy (l) en Linsey (r)

Wie zijn wij?

Inmiddels hebben we al veel fotografen mogen helpen en jarenlang kennis opgedaan dankzij de succesvolle fotografie websites van Mandy.

Fotograaf Mandy

Mandy is al 12+ jaar fotograaf. Als ervaren fotograaf weet ze precies wat jouw fotografie website nodig heeft. Ook kan ze je helpen met vragen over ondernemen online.

Webdeveloper Linsey

Linsey ontwerpt en programmeert al 10+ jaar websites. Ook weet ze van alles over SEO en gebruiksgemak – voor websites die niet alleen bezoekers trekken, maar ze ook vasthouden.

Investering

Website & SEO advies op maat

Je krijgt:

  • Online gesprek van ± 45 minuten;
  • Een grondige website review;
  • Praktische adviezen en concrete voorbeelden;
  • Stel al jouw vragen;
  • Alle adviezen nagestuurd in jouw mailbox.

Voor €199,95 excl. btw

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“…de ideeën stroomden bij me binnen!”

“Wat was de sessie goed! Heel uitgebreid hebben we gesproken en puntje voor puntje hebben ze mij uitgelegd wat ik kan doen om mijn website nog beter te maken. De ideeën stroomden bij me binnen tijdens ons gesprek. Aan de slag dus! Deze 2 dames weten waar ze het over hebben en vullen elkaar erg goed aan. Een aanrader!”

Hanneke

Editing Moments

“Mandy en Linsey weten waarover ze het hebben door hun achtergrond en jarenlange ervaring. Dat merk je direct uit hun verhaal. Zij delen hun kennis met je op een laagdrempelige wijze, begrijpelijk en praktisch. Het is geen technisch verhaal, maar gewoon beredeneerd vanuit de klant. Dat is waar je het voor doet en waar je motivatie zit!”

Josine

Josine Breukink Fotografie

Super waardevol! Ze nemen je gehele website onder de loep en geven aan wat heel goed werkt om je SEO te verbeteren. Geen enkele vraag is ze te gek, ze delen hun scherm met je en laten zien wat ze bedoelen. Ook als je na de tijd nog vragen hebt kun je contact met ze opnemen. Top!”

Lidia

LidiasLenses

“Wat een top advies heb ik gekregen! Mandy en Linsey hebben echt goed meegekeken om te zien wat anders kan om mijn website te verbeteren. Ze zijn ieder goed onderlegd in hun vakgebied en komen met inhoudelijke adviezen.”

Eveline

Licht & Fijn

Veelgestelde vragen

Kom ik hierna gegarandeerd op nummer 1 in Google?

Nee, we beloven geen magie. SEO vereist tijd en moeite.

Wij geven je adviezen om hoger te ranken, maar je moet het wel zelf doen. Wij bieden een objectieve blik op je website en geven aan wat er mist en/of beter kan. Aan jou de keuze om deze adviezen ook daadwerkelijk door te voeren.

Hoe verloopt de sessie?

Voor het gesprek
Je vult een paar vragen in zodat we een beter idee van jouw bedrijf en doelgroep krijgen. Daarna reviewen wij tweeën jouw hele website en maken we hier een verslag van.

Tijdens het gesprek
Via een online Google Meet gesprek (± 45 min) gaan we samen door jouw website en is er volop ruimte voor vragen. En dit kan van alles zijn! Er bestaan geen domme vragen, wij zijn er voor jou.

Na het gesprek
We mailen je een PDF document met onze adviezen zodat je die er altijd weer bij kan pakken.

We begrijpen dat sommige informatie nog even moet landen en je bent dan ook altijd vrij om ons te mailen als er nog een paar vragen zijn.

Hoe werkt de betaling?

Je kunt hier een online afspraak inplannen. We sturen je na het gesprek de factuur toe.

Doen jullie dit samen of krijg ik één van jullie te spreken?

We doen de sessies altijd samen. Ook het reviewen van jouw website (vooraf aan de sessie) doen wij samen.

We vullen elkaar namelijk perfect aan. Linsey is onze website expert en Mandy vult haar aan met kennis uit de praktijk als fotograaf.

Maakt het uit waarmee de website gebouwd is?

Nee, het maakt niet uit met welk systeem je website gebouwd is. Of het nou WordPress, Pixieset of iets anders is. Zolang je maar enige controle over de inhoud hebt zodat je onze adviezen ook echt kan toepassen.

Voeren jullie de adviezen ook door?

Nee, in principe doen wij alleen aanpassingen op websites die we zelf gemaakt hebben. Maar we denken graag met je mee.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

Website voor fotografen, Linsey en Mandy

Website op maat

We maken ook websites op maat. Met een WordPress thema die Linsey ontwikkeld heeft.

We hebben veel ervaring met fotografie websites. Die van Mandy en van andere fotografen.

Deze kennis nemen we mee in het design en we denken mee over de inhoud. Voor een prachtige website die bij jou past en klanten aanspreekt.

Ook kan je makkelijk zelf nieuwe pagina’s maken. Loop je toch vast? Dan zijn we er om je te helpen!